File op Brusselse Buitenring na ongeval in Dilbeek

(Archieffoto)
Mark Baert (Archieffoto)
De ochtendspits op de Brusselse Buitenring verloopt erg moeizaam. De drie rijstroken die na een ongeval in Dilbeek werden afgesloten, zijn inmiddels weer geopend, maar het is er nog steeds filerijden.

Bij het ongeval in de richting van Halle raakten drie auto’s en twee vrachtwagens betrokken. De drie rijstroken gingen er dicht. Het verkeer kon over een parallelweg, maar die doorgang verliep bijzonder moeizaam. De wachttijd bedroeg er op een bepaald moment meer dan een uur. 

Hoewel de weg rond 7.15 uur werd vrijgemaakt, moeten bestuurders toch nog rekening houden met files. Die lossen immers door de ochtendspits maar traag op. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt dan ook aan om de zone te vermijden en de Binnenring te nemen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.