Fietsster (27) aangereden aan oprit E17 in Gentbrugge: slachtoffer met zeer zware verwondingen in ziekenhuis

De fietsster is in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis.
Jeffrey Dujardin De fietsster is in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis.
Op het kruispunt van de Land Van Rovelaan en de Brusselsesteenweg in Gentbrugge is deze namiddag rond 16.45 uur een fietsster aangereden. 

De 27-jarige vrouw werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, maar dat is ondertussen geweken. Het slachtoffer heeft wel zeer zware verwondingen opgelopen. 

Het zware ongeval gebeurde op de oprit van de E17 richting Kortrijk. De vrouw werd aangereden toen een Skoda wou afslaan richting de E17. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • yves de bruyckere

  “hoe leg je aan een kind uit dat groen onveilig is?”

 • rudolf jacobs

  sterkte aan en voor het slachtoffer,maar ongevallen kunnen nu eenmaal gebeuren,moedwil zal er wel niet bij zijn ,ook hoed af voor chauffeur om niet door te rijden zoals de meeste tegenwoordig,dat schijnen ze hier wel te vergeten,dader straffen??? denk jij nu echt dat die man of vrouw dat opzettelijk doet .en wat als die fietster nu eens de dader is wat dan,laat dat over aan het gerecht jaa

 • Laura DeBacker

  Betekent dit dan (hopelijk) dat ze buiten levensgevaar is? De Brusselsesteenweg is een heel gevaarlijke weg. Ik durf er niet te fietsen

 • Jean-Pierre Browaeys

  Altijd spijtig zo een ongeval maar ik zou toch wel willen weten wie er hier in de fout is gegaan.

 • louis pippers

  de dader meer straffen