Fietsster (24) zwaargewond na botsing met bromfietser in Leuven

(Archieffoto)
Belga (Archieffoto)
In Leuven is gisterenavond een 24-jarige fietsster zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de Leuvense lokale politie. 

Het ongeval vond omstreeks 18.25 uur plaats op de Brusselsestraat, ter hoogte van het Sint-Pietersziekenhuis. Een 22-jarige bromfietser haalde er een fietser in en kwam daarbij frontaal in aanrijding met een andere fietser. Die tweede fietser, een 24-jarige vrouw, raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.
De fietser die door de bromfiets was ingehaald en dus getuige was van het ongeval, vervolgde zijn weg zonder te stoppen. 

Politie en parket zijn nu op zoek naar de fietser en andere getuigen van het ongeval. De ingehaalde fietser zou een muts gedragen hebben.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frans Peeters

    Dagelijks rijd ik met fiets (hout vasthouden) nog geen ongeval gehad maar frons wel dikwijls mijn wenkbrouwen als ik zie hoe sommigen donker gekleed zich op de rijbaan wagen bij dit donker weer

  • Marlies Schoefs

    Das makkelijk vinden hij droeg een muts