Fietser in levensgevaar na ongeval met vrachtwagen in Antwerpen

De Roeck

Een fietser is vanmorgen rond 10u30 aan het tankstation Esso op de Emiel Vloorstraat in Antwerpen onder een vrachtwagen terechtgekomen. De fietser, een vijftiger, kwam onder de oplegger terecht en werd levensgevaarlijk gewond. Hij liep verschillende breuken op. De man is overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Edegem.

De politie heeft de straat gedeeltelijk afgesloten omdat het parket een verkeersdeskundige ter plaatse stuurt. Hij moet de juiste omstandigheden van het ongeval in kaart brengen. 

De Roeck7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jean van den branden

  Danny,dit zeggen is een teken van no verstand

 • Bruno Suykens

  Misschien toch eens bekijken of fietsers niet te veel willen. Erg voor deze man ,maar ik fiets zelf wel eens. Met vrachtwagens of wagens neem ik nooit risico’s. Mijn leven is me meer waard dan “leuk” doorfietsen. Het enige waar ik als fietser niet gerust in ben zijn de grote groepen “Froompjes en van Avermaetjes” die nergens voor terugdeinzen. Vooral in de weekends en op “jaagpaden” alom willen ze de fietstocht wel eens verpesten. Spijtig. Maar ik blijf erg waakzaam.

 • Danny Damiaens

  Waarom zou dat niet kunnen dat de vrachtwagen telkens in de fout gaan,serge?Men zou ook eens de vraag kunnen stellen of de meeste vrachtwagenchauffeurs wel bekwaam zijn om zich in het verkeer te begeven!

 • ANITA ANKEN

  Hier in de oogststraat in berchem is een gewobe straat een autostrade geworden vol met zwaar vervoer...lijnbus. ruilverkeer richting mortsel...afgaverkeer...school....hier gaan ook nog slachtoffers vallen.stad Antwerpen op de hoogte maar doet er niets aan

 • Peter Buyck

  Steeds meer fietsongevallen in A'pen... Ik dacht 't Stad veiliger ging worden...