Fietser even in levensgevaar bij ongeval met politievoertuig in Brussel

Illustratiebeeld.
thinkstock Illustratiebeeld.
Op de Zuidlaan in Brussel is een fietser zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval met een anoniem voertuig van de federale politie. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Hoofdstad/Elsene. 

Het ongeval gebeurde rond 12.10 uur vlakbij de Hallepoort. De juiste omstandigheden zijn nog niet duidelijk. De fietser werd na de aanrijding in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis maar intussen is het levensgevaar geweken, aldus de politie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marcel de baerdemaeker

    Wanneer gaat men de fietsers eens leren om de wegcode te volgen en zwaarder te beboeten bij het niet naleven, zodat er minder ongevallen zullen zijn. Begrijp wie kan, maar het blijft een zwakke weggebruiker en men heeft maar 1 leven. Ik zeg niet dat de bestuurders van gemotoriseerde voertuigen altijd het juiste doen, maar ze zijn tenminste meer beschermd in verband met kwetsuren.