Exclusief voor abonnees

Familiedrama in Henegouwen: “Miskraam en lockdown waren waarschijnlijk trigger voor de moeder”

Julie L.
Facebook Julie L.
In de provincie Henegouwen heeft een moeder van 37 dinsdag geprobeerd om haar drie kinderen te vermoorden en daarna zelfmoord te plegen. De vader van het gezin vond de lichamen toen hij thuis kwam van zijn werk. Volgens de burgemeester liggen een miskraam en de lockdown aan de basis van het familiedrama. “Die kans is inderdaad reëel”, zegt ook rouwexpert Manu Keirse. “Moeders krijgen altijd psychologische steun na een foutgelopen zwangerschap, maar door de lockdown zijn alle niet-levensbedreigende consultaties on hold gezet. Die vrouw stond er dus plots helemaal alleen voor.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jef Gevers

  Echt triestig zoveel levens verwoest omdat de overheid het nalaat haar burgers te voorzien in de mogelijkheid om hulp te krijgen nee liever gezonde mensen ziek maken met hun maskertjes

 • marijke deruyck

  Vanmorgen werd gezegd dat het om een abortus ging.

 • Gunther Leonhardt

  De excuses liggen alweer klaar. Als de vader de moorden zou hebben gepleegd, was hij nu al gelyncht in de media.

 • Hendrik Guns

  Ik wens het gezin en de familie veel sterkte toe..