Exclusief voor abonnees

Familie van Brent vol ongeloof na dodelijk ongeval op overweg: “Zijn leven moest nog beginnen”

Bollen
De slagboom stond open, het licht op wit en dus reed Brent V.E. de spoorweg over. Dat er een goederentrein aankwam, kon hij onmogelijk weten. De familie kan het niet bevatten: “De ene na de andere campagne tegen spoorlopen, en intussen zijn de overwegen niet veilig.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Martha Van Hoecke

  Ik kijk toch altijd twee keer als ik over een spoorweg moet ..altijd bang ..

 • Dana Pieters

  Schadevergoeding stelt niks voor ,het gaat hier om de gewone burger ,een nummer in de ogen van de hoge piefen .Heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies aan de nabestaanden.

 • Wilfried Vanden Berg

  Infrabel gaat de schuld op een zwart schaap schuiven, zodat zij er onderuit kunnen geraken zonder schadevergoeding , let maar op . Het spelletje is binnen kamers al bezit . Men is nu al een zogenaamde schuldige aan het zoeken .

 • cor vermonden

  Er waren al meerdere storingen bij die overweg schijnbaar, dus is de burgermeester nalatigheid toe te wijzen als eindverantwoordelijke van de gemeente.

 • Marnick L'Eau

  de enige die hier schuld treft, is het overbetaalde en incompetente management dat ad-hoc instructies om aan een bepaalde snelheid door een open overweg te rijden, goedkeurt als procedure. In eender welke andere sector denkt geen haar op iemands hoofd eraan dergelijke methodes toe te laten.