Exhibitionist bekent 35 feiten in Kortrijkse regio

photo_news
Een man uit Bissegem heeft een 35-tal feiten van exhibitionisme bekend. Hij pleegde de feiten in het openbaar ten aanzien van jonge kinderen. Dat meldt politiezone Vlas (Kortrijk-Kuurne-Lendelede).

Op vrijdag 27 mei heeft de lokale recherche van de politiezone Vlas een huiszoeking uitgevoerd in de woning van een persoon uit Bissegem. Hij werd verdacht van herhaalde feiten van openbare zedenschennis in Kortrijk (K. Albertpark, park Blauwe Poort, V-Tex site), Heule (Warande) en Kuurne (Sportpark). Aan de hand van de resultaten van het onderzoek, onder meer verklaringen van slachtoffers en getuigen, kwam de betrokkene in beeld als verdachte.

De man werd gearresteerd en voor verhoor overgebracht naar het commissariaat. De verdachte bekende in totaal een 35-tal feiten, ten opzichte van jonge kinderen. Bij het plegen van de feiten droeg hij meestal een training, pet en bril. De man werd ter beschikking gesteld van het parket en zal zich later moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank.