Ex-Optima-topman Piqueur failliet verklaard

Jeroen Piqueur is failliet verklaard door de rechtbank in Gent.
Foto Belga Jeroen Piqueur is failliet verklaard door de rechtbank in Gent.
De gevallen Optima-topman Jeroen Piqueur is gisteren failliet verklaard door de rechtbank in Gent. Dat schrijven de kranten van Mediahuis. De vereffenaar van Optima Group en de curator van Your Estate Solu­tion, het vastgoed­bedrijf van vader en zoon Piqueur, hadden om het faillissement gevraagd.

Ook Ruben Piqueur werd failliet verklaard, net als Imaco, de vennootschap die de kunst, villa's en andere bezittingen van Piqueur beheert. ­ Imaco kwam in de ­problemen, nadat ­Piqueur geen facturen had kunnen uitschrijven. 

Het bedrijf had bescherming aangevraagd tegen schuld­eisers, maar de rechtbank weigerde dat. Hans Rieder, de nieuwe advocaat van Piqueur, benadrukt dat er nog beroep mogelijk is tegen het vonnis
26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Adrian Kowalczykiewicz

  Iedere zelfstandige verdient een 35ste kans... we kunnen misschien beginnen crowdfunden voor deze arme stakker?

 • eddy vermeir

  Ken dat soort failliet, en hij leefde verder op grote voet...

 • Hugo VAN HAEVRE

  Ze hebben hem lang genoeg de tijd gegeven, om zijn zaakjes te regelen en orde op zaken te stellen, zijn buit staat ergens veilig geparkeerd, en die vinden ze nooit meer terug, hij zal wel goed zijn ingelicht door zijn vriendjes uit de politiek, en Termont opgelost in de lucht ??

 • Georges Vande Velde

  Wat een theater. !

 • Michel Kuypers

  Wanneer word die wet eens veranderd van bescherming. Zouden misschien geen torenhoge schulden zijn bij een fallietcementen. En schuld eerst terug betalen, eer men terug kan beginnen. Zou voor vele gedupeerden een verlichting zijn.