Even paniek in Blankenberge: baby van 7 maanden vast in auto door panne aan centrale vergrendeling

.
Takeldienst Vanhove .
In Blankenberge heeft de politie zich deze voormiddag ontfermd over een jongetje van amper 7 maanden dat was opgesloten in een auto. Zijn mama was net boodschappen aan het uitladen, toen de deur van de wagen toesloeg in de Franchommelaan. Door een panne aan de centrale vergrendeling kreeg de vrouw haar wagen niet meer open. Daarop belde ze de hulpdiensten. 

De politie kwam ter plaatse en parkeerde een combi voor de ruit om te vermijden dat de zon op het jongetje was gericht. Uiteindelijk kwam takeldienst Vanhove uit Wenduine ter plaatse om de deur te openen. Dat lukte gelukkig vrij snel. 

Het baby’tje voelde wat warm aan, maar kon uiteindelijk wel in goede gezondheid herenigd worden met de mama. Iedereen kwam met de schrik vrij.
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • an Vanautgaerden

  Ik heb geweten dat er op de autostrade een auto in brand vloog door kettingbotsing en door de centrale vergrendeling de jonge papa verbrandde en de mensen er rond de auto ni open kregen

 • Marc Statham

  Citroen ,Franse brol. En paniek met deze temperaturen ?

 • Noël Claes

  Als je centrale vergrendeling van je auto niet meer werkt, krijg je nog altijd je auto open met je sleutel, dan overbrug je het systeem.

 • dirk vanderaa

  De dag van vandaag zijn de mensen precies rap in paniek en in shock. Ik vraag mij af hoe de meesten zouden reageren bij iets ernstigs. Spijtig dat er nog geen app bestaat om gezond boerenverstand te downloaden.

 • Dan Midden

  dit is dus de reden waarom ik niet rap een franse of italiaanse wagen neem