Even ontsnapt aan de politiek: zoon Hilde Crevits (CD&V) stapt in het huwelijksbootje

Bram Devolder (26), zoon van Hilde Crevits, trouwde vanmorgen in Torhout.
Joel Hoylaerts / Photo News Bram Devolder (26), zoon van Hilde Crevits, trouwde vanmorgen in Torhout.
In volle regeringsonderhandelingen is CD&V-kopstuk Hilde Crevits vanmorgen even aan de politiek ontsnapt. De politica moest vanochtend in Torhout aanwezig zijn bij de trouw van haar zoon Bram Devolder (26). Het huwelijk werd ingezegend door burgemeester Kristof Audenaert (CD&V), een voormalige kabinetsmedewerker van Crevits.

“Niets of niemand kon mij dit ontnemen”, zegt Crevits. Ze had op voorhand ook al wel duidelijk gemaakt dat ze die trouw sowieso niet ging missen. “We kozen speciaal een datum in september in de veronderstelling dat de onderhandelingen tegen dan voorbij zouden zijn.”

De zoon van Crevits, een briljant jurist, studeerde het voorbije jaar aan de prestigieuze universiteit van Harvard in de Verenigde Staten. Hij trok daar vorig jaar in augustus naartoe, maar wel met een jaartje vertraging. De jongeman moest zijn droom even uitstellen, nadat hij op zijn 24ste getroffen werd door lymfeklierkanker.

Groot feest

Vandaag trouwde de man voor de wet, het kerkelijk huwelijk is voor volgend jaar. “Dat zal gepaard gaan met een groot feest”, zegt Crevits aan Het Nieuwsblad. De kersverse echtgenote van Bram Devolder is de 27-jarige Eveline Vanthorre, net als haar echtgenoot een doctor in de rechten.

Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilfried Vanden Berg

  Crevits zal haar onkosten nota wel binnen brengen zeker ? Voor iemand van CD&V is dit de normaalste zaak van de wereld.

 • Dirk Bytebier

  Proficiat

 • Evy De Poorter

  Proficiat

 • Janneke Alsberg

  Proficiat aan de jonggehuwden en families

 • Marinette Rigo

  Proficiat aan de jonggehuwden ,ouders en familie.