Erotisch postorderbedrijf Pabo kan dan toch open blijven

Archiefbeeld.
Pabo Archiefbeeld.
Het is nog gewoon mogelijk om spullen te bestellen bij erotisch postorderbedrijf Pabo. De dochteronderneming van het ter ziele gegane Duitse concern Beate Uhse spreekt mediaberichten over een vermeend faillissement tegenover persbureau ANP tegen. Zowel in Nederland als België blijft het bedrijf gewoon actief.

Wel is Beate Uhse Shared Services vorige week failliet gegaan, maar dat was volgens topman Michael Specht van het Duitse bedrijf "wettelijk noodzakelijk" voor een eventuele herstart van het Duitse concern. Door dat faillissement worden mogelijk 44 werknemers getroffen.

Beate Uhse vroeg eind vorig jaar in Duitsland faillissement aan. Het bestuur deed dat om de onderneming "op duurzame wijze te herstructureren" nadat het niet gelukt was een lening met een waarde van 30 miljoen euro te herfinancieren. Het faillissement geldt alleen voor de houdstermaatschappij en niet voor de dochterondernemingen. In België werken 25 mensen voor Beate Uhse.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Van de Velde

  Toch terug open? Wou net zaak beginnen met 2e ,,hands'' artikelen van dat genre ,zal voor een andere keer zijn.

 • ETIENNE BOECKX

  Eindelijk toch nog goed nieuws op deze site !!

 • Ethel Verschueren

  Mevrouw, als dat uw mening is hou ze dan ook voor u aub. Weet waarover u spreekt.

 • Gerard Braeckmans

  Misschien iets gekocht met een 'open kruis'?

 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Gelukkig , hopenlijk krijg ik mijn 10 strings en baby doll eerdaags .

Video