Ga naar de mobiele website
^ Top

Erik Van Looy: "Als het over seks gaat, komen er alleen maar moppen uit mij"

vmma
Evi Hanssen presenteert elke zaterdag het gloednieuwe radioprogramma 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe, waarin ze met een centrale gast de actualiteit van de voorbije week overloopt. En daarbij schuwt Hanssen geen enkel taboe.

Zo had ze het deze ochtend in een openhartig gesprek met Erik Van Looy en seksuoloog Alexander Witpas over seksualiteit bij mannen boven de 50. Een gesprek dat niet zo vlot verliep als gehoopt. Toen Evi vroeg of mannen vanaf een bepaalde leeftijd met erectiestoornissen te maken krijgen, reageerden haar gasten ontwijkend: "Ik antwoord niet, want als ik zeg dat ik geen probleem heb, ben ik een stoefer en als ik zeg dat ik wél een probleem heb, dan heb ik nooit nog succes", zei Erik Van Looy diplomatisch.

"Ik denk dat dat iets typisch mannelijk is, als het over seks gaat, komen er alleen maar moppen uit mij", voegde hij er aan toe. Seksuoloog Alexander Witpas trad hem bij: "Ik denk dat er weinig mensen spreken over hun seksleven en bij mannen zeker nog minder dan bij vrouwen.

Erik danst als Kermit de Kikker als hij te veel gedronken heeft

Evi had het met Erik ook over het leven na zijn scheiding: "Je verandert wel na een scheiding. Als het leven een wedstrijd is, dan is dat de ergste nederlaag." In de periode na zijn scheiding beleefde Van Looy zijn tweede jeugd door plots veel uit te gaan én - opmerkelijk voor een geheelonthouder- ook alcohol te drinken.

"Het vele uitgaan was dan ook een soort 'vluchten' voor mij." Evi Hanssen wilde graag weten wat voor drinker Erik eigenlijk is: "Als ik gedronken heb, word ik nog vriendelijker", waarop zijn goede vriend, Kevin Janssens, erbij gehaald werd via de telefoon: "Erik wordt heel sociaal als hij gedronken heeft. Hij wordt ook heel snel zat. Als hij twee slokken drinkt van een vodka-redbull, staat hij al op zijn kop. Erik voelt dan ook de drang om te gaan dansen. Je moet je dat voorstellen als Kermit de Kikker die een paar glazen teveel gedronken heeft. Heel bijzonder om te zien."

Het Heilig Huis Van Hanssen, elke zaterdag tussen 10 en 12u op Joe

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Frits Vandenberge

    Ik heb Evi Hanssen altijd een toffe meid gevonden tot vandaag. Ze praat correct als ze programma's op TV presenteert. Ik hoorde deze morgen toevallig haar programma op Joe radio. Man, ik krijg er nog kippevel van. Dat was gekuist Vlaams, bijna dialect. Joe, trek eens serieus aan haar oren. Dan hoor ik nog liever Leen Demaré, hoewel dat ook geen voorbeeld is. Foei Joe. Als een van beiden op de radio is zoek ik een andere zender.

  • patrick duyck

    Van Looy heeft het sex-appeal van een struikboon

  • wim rooyakkers

    Belgen zijn op veel vlakken terughoudend,zeker als er over sex gesproken word,maar iedereen doet het ,met partner of met zich zelf,dus waarom dat zo is ?iedereen rijd auto,maar daar word wel over gesproken als er een merk tussen zit wat niet bekoord,

Meld een bug