Ga naar de mobiele website
^ Top

Emotionele oproep gaat viraal: "Die dictafoon is van onschatbare waarde voor mijn zoon"

rv
"De vinder zal maar weinig met deze dictafoon kunnen doen. Voor mijn zoon is het toestel van onschatbare waarde." Kristel Jonckheere is via social media wanhopig op zoek naar de voicerecorder van haar 24-jarige zoon, die met een mentale handicap kampt en blind is. Hij vergat het toestel op de trein na een daguitstap in Gent.

Ruben uit Blankenberge kan door zijn beperking moeilijk praten en communiceren, legt zijn mama aan VTM NIEUWS uit. Daarom sprak Kristel moeilijke woorden op het toestel in, zodat hij ze aan anderen kan laten horen als hij een verhaal wil vertellen. 

Ook staan er geluiden en herinneringen op die erg belangrijk zijn voor hem. "Zo nam hij met het toestel concerten van Bazart en K3 op. 's Avonds in zijn bed luistert hij er dan nog eens naar. Die herinneringen betekenen erg veel voor hem", verduidelijkt Kristel

"Ruben vergat het toestel  op de IC-trein van Gent-Sint-Pieters naar Brugge (IC537) van 16.35 uur. Hij zat in de laatste wagon", vertelt zijn mama nog op Facebook. "Ik merkte pas dat de dictafoon niet in zijn jaszak zat toen hij afgestapt was." Ze heeft het verlies al aan de NMBS gemeld, maar hoopt nu via social media de voicerecorder toch terug te vinden.

De oproep werd op een dag tijd al meer dan 2.500 keer gedeeld.

Kristel Jonckheere

Graag dit bericht delen !!! Wat een leuke uitstap moest worden in in mineur geeindigd...
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Ka Ka

    Ik betaal gerust die toestel aan de vinder, ik kan het belang wel verstaan voor die mens. Hopelijk is er een eerlijke vinder.

  • karin verwimp

    Ik hoop echt dat ze hem snel terug vinden.

  • Mauveke

    Succes

Meld een bug