Exclusief voor abonnees

Els Ampe (Open Vld) speelt alles of niets, zoals Trump: no such thing as bad publicity

Twitter
Met haar uithaal over de lockdowndictatuur van de regering schopt Els Ampe (Open Vld) stevig tegen de schenen, en niet alleen tegen die van Maggie De Block. Els Ampe speelt alles of niets in de voorzittersrace, zoals Trump. Maar het wordt allicht niets.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Pauwels

  In Nederland blijft de horeca open, maar er is geen kat uit angst het virus op te rapen. Dus veel verschil maakt het niet, sluiten of niet. In alle omstandigheden een rampjaar voor de horeca.

 • Evelyne Devos

  Eindelijk met Els iemand die het politiek amateurisme durft uitdagen.

 • guido Bervoets

  Tegen schenen stampen kan iedereen, iets zinnigs te vertellen hebben is een andere zaak. Met de heropstart is het vooral voorzichtigheid geboden want men is wel met mensenlevens aan het spelen.

 • Anna Pauels

  Het rommelt in de VLD, intern dikke ambras. Maar het is vooral dankzij die VLD dat de verpleegkundigen, waar de hele samenleving op leunde, geen premie krijgen, niks. Dank u VLD , ik zal het voor eeuwig onthouden, Maggie en Decroo !

 • pascal devillé

  Volledig gelijk Els Ampe.De remedie is erger dan de kwaal.De sociale en financiele gevolgen van de lockdawn zullen enorm zijn.Maar de politiekers zullen de coronacrisis nu gebruiken om de gevolgen van het slecht financieel beleid van de laatste decenia toe te schrijven aan de maatregelen om het coronavirus te bestrijden.