Elf hooligans opgepakt na aanval op bussen met Beerschotfans

De supportersbussen werden in het centrum van Mortsel in een hinderlaag gelokt.
RV De supportersbussen werden in het centrum van Mortsel in een hinderlaag gelokt.
De lokale recherche van de Antwerpse politie heeft vanmorgen 11 verdachten opgepakt voor de aanval op de supportersbussen van Beerschot-Wilrijk van 13 augustus. Zes van de Antwerp-hooligans zijn aangehouden. Eén verdachte is onder voorwaarden vrijgelaten.


De supporters waren op terugreis van Lier en werden in de dorpskom van Mortsel aangevallen door in het zwart geklede mannen. Alles wees erop dat het om Antwerp-aanhangers ging. De verdachten worden beticht van bendevorming, zware slagen met voorbedachte rade en vernielingen in bende met geweld. De elf huiszoekingen vanmorgen vonden plaats op verschillende adressen in Antwerpen, Schoten, Kontich, Lier en Puurs.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Rompaey

  Maar ze zullen niet gestraft worden. Daar zullen louche advocaten en wereldvreemde rechters voor zorgen. Zo werkt de justitie van Geens.

 • Peet V gilst

  goed gedaan en ik las dat ze 5 jaar riskeren...riskeren ja , wat zal de rechter zeggen tegen die jeugdtrainer? u bent sociaal goed bezig , taakstraf voor 120 uur ..zoiets. Geef die 5 jaar dan ook!!!! TUIG is het dat niet in het openbaar thuishoort.

 • JAN krommentak

  Knap hopelijk zetten ze deze trend voort in heel Antwerpen voor alle hooligans en geweldenaren

 • TUUR Schiepers

  Dit is de basis van grote criminaliteit Tom en moet zeker aangepakt worden anders denken deze onnozelaars dat alles straffeloos is.

 • Wat een mooi land toch, Vlaanderen.

  Terecht. Dit soort gedrag hoort nergens thuis. Alleen : Het artikel spreekt over Beerschotsupporters. Die bestaan al héél lang niet meer, he ! Heeft dat ploegje nog iets van eigenheid, eigenlijk ?