Eerste 'sneeuwman' van Vlaanderen is een feit

vtt
Een gezin uit Essen heeft de eer om de eerste ‘sneeuwman’ van deze winter te maken. Toen een hevige onweersbui voor serieus wat hagel zorgde, lag er in grote delen van Essen – helemaal in het noorden van de provincie Antwerpen – een wit tapijt.

Samen met de kinderen Luc, Nienke en Teun trokken mama Martina en papa Corné naar buiten om de eerste sneeuwman te maken. “De kinderen waren laaiend enthousiast en het was vooral genieten met z’n vijf.

 "Met een wortel hebben we onze ‘hagelman’ ook een gezichtje gegeven.” Ondertussen is Hagelman natuurlijk weer verdwenen. Het is nog een beetje te warm voor de koude man.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guy daneels

  als dat sneeuw is kennen jullie het verschil niet hahaha

 • Bernard Aelvoet

  Ik zou in de plaats willen geweest van deze mensen. En de kinderen zullen zich zeker geamuseerd hebben. Gewoon supertof!!!

 • guy vermeulen

  proficiat,mooi !!

 • Jos Temmerman

  Dat is geen sneeuwman maar een ijsman :)

 • Philomena Vanderweyen

  Leuk,hoop dat er nog veel sneeuwmannen gemaakt kunnen worden tijdens de winter.