Eerste leerlingen willen net instappen wanneer vrachtwagen op schoolbus inrijdt

Er vielen gelukkig geen gewonden.
Marc De Roeck Er vielen gelukkig geen gewonden.
Vanmorgen is kort na 7 uur op de Frans Beirenslaan in Borsbeek, in de provincie Antwerpen, een vrachtwagen achter op een schoolbus gebotst. Op het moment van het ongeval stond de bus net stil om de eerste leerlingen op te pikken. Gelukkig raakte niemand gewond.

De schoolbus van privéfirma Keolus stond net stil om de eerste schoolkinderen op te pikken, toen een vrachtwagen vanachter inreed op de bus. Gelukkig waren de kinderen op dat moment nog niet aan boord van de bus en vielen er geen gewonden. Ook de chauffeur van de bus bleef ongedeerd.

"Door het ongeval werd de Frans Beirenslaan in de twee richtingen afgesloten", zegt politiewoordvoerder Johan Wonink van politiezone Minos: “Dat heeft de hulpdiensten de tijd en de ruimte gegeven om vlot de brokstukken op te ruimen."

Voor de ochtenspits in de rand rond Antwerpen is het ongeval slecht nieuws. Het verkeer vanaf het rondpunt in Wijnegem en vanop de Krijgsbaan in Mortsel is helemaal vastgelopen. 
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kim Goossens

  Als buschauffeur kan je soms niet anders dan gewoon op de baan te stoppen, want de kinderen willen voor hun deur opgehaald worden en er zijn niet altijd busstroken!

 • Patrick Gouwy

  Monique Mestdagh je zou beter stoppen met andere mensen te beledigen.

 • Rudy van Wayenberge

  Gisteren in Oostende een "demonstratie" van zo'n Keolis-busschauffeur te zien gekregen,...onbegrijpelijk dat ze zulke mensen kinderen laten vervoeren!

 • Dave Van sande

  Monique mestdagh, ooit al gehoord van type-fouten, grammarnazi.... Wees al eens gwn blij da er geen gewonden zijn, dit had vel erger kunnen aflopen

 • Monique Mestdagh

  Het is niet "Keolus" maar Keolis !!!! Beter kijken meneer de journalist.