Eén persoon in levensgevaar na frontale botsing in Antwerpen

De Roeck

Op de Bolivarplaats aan het Antwerpse Justitiepaleis is zaterdagavond één persoon levensgevaarlijk gewond geraakt bij een frontale botsing tussen twee wagens. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. De bestuurder van de andere wagen raakte eveneens gewond, maar zou er minder erg aan toe zijn.

De wagens moesten na afloop getakeld worden en een van de voertuigen beschadigde ook een verkeerslicht. Het ongeval zorgde voor heel wat verkeersproblemen op het Antwerpse Zuid. Er werd een lokale omleiding voorzien voor het wegverkeer en ook het tramverkeer werd gehinderd.
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • chris velde

  Mensen schijnen niet te begrijpen dat je je snelheid moet aanpassen aan de wegsituatie en niet omgekeerd? Dit is binnen de bebouwde kom gelegen, max 50 dus, maar dat betekent niet dat je 50 MOET rijden? Wanneer ik de foto zie vermoed ik dat er zelfs sneller gereden werd!

 • dirk verhelst

  Ik heb daar enkele jaren geleden hetzelfde voor gehad , ook frontaal aangereden . Wat een knoeiboel is het daar ook , verkeerslichten aan de ene kant en niet in de andere richting , trams die de rijbaan verschillende keren kruisen enz , die dat heeft aangelegd mogen ze voor mijn part een prijs geven van onbekwaamheid !!

 • Lieven De Jonge

  Hoe kan je daar zo'n snelheid halen ?

 • Arie Verwimp

  Welke oen heeft ooit dat stratenplan goedgekeurd na de bouw van het nieuwe justitiepaleis? Het is daar onoverzichtelijk en levensgevaarlijk geworden