Een dag voor geplande eindejaarsstaking nog altijd grote onduidelijkheid bij De Lijn: “Raadpleeg de website”

Illustratiebeeld
Vertommen Illustratiebeeld
Ook vanavond is het nog onduidelijk hoe groot de impact van de aangekondigde acties van de socialistische vakbond bij De Lijn tijdens de eindejaarsdagen zal zijn. De Lijn raadt reizigers alvast aan om morgen zeker de website te raadplegen voor de recentste stand van zaken.

Het ACOD heeft een stakingsaanzegging ingediend voor de periode van 30 december tot 3 januari. De impact zal wellicht verschillen van regio tot regio en ook de gevolgen voor het busverkeer op oudejaarsavond zijn voorlopig nog onduidelijk.

Vorige maand was er ook al een staking. Volgens ACOD toont de directie zich nog altijd niet bereid om oplossingen uit te werken voor verschillende problemen. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • paul van de velde

  Moesten ze al lang ge privatiseert hebben . Kijk nu wat er werk ! Een hoop luiaards dat staakt om de haverklap juist zo als bij het spoort. En je kan er echt niet op rekenen. Het is erg voor de mensen die er van af hangen en telkens worden gegijzeld en ge terroriseert worden.

 • mark deleener

  En als ze dan eens uitrijden word een ticket duurder, en dit enkel om niet op tijd te rijden. Ik neem terug meer de wagen. Binnen korte tijd mag je cash niet meer betalen . Moet ik mijn kinderen al mijn bankkaart meegeven. Dag openbaar vervoer . Jullie zoeken steeds zelf de miserie op WAAROM ?.

 • Patrick Verbelen

  Hoogtijd om stakingen bij openbare diensten te verbieden in bepaalde periodes.

 • rik van dijck

  Wie rekent er daar nog op ? Laat dat toch voor wat het is , het enige wat je over de slechtste organisatie leest is vertragingen , te kort aan chauffeurs , duurder wordende ritten , stakingen ... pfff en dat noemen ze openbaar vervoer ???

 • Norbert Corten

  Weeral promotie en aanmoediging voor het openbaar vervoer.