Eén Belg wint morgen minstens één miljoen euro (en hoeft daarvoor zelfs geen enkel cijfer juist te hebben)

BELGAIMAGE
174 miljoen euro. Dat is wat er morgen, vrijdag, in de jackpot van Euromillions zit. Het is meteen de tweede grootste pot ooit. En, nog beter nieuws: minstens één Belg wint gegarandeerd 1 miljoen euro.

Dat wij Belgen voor het geluk geboren zijn, bleek vorig jaar al. 69.284.448 Lottowinnaars waren er toen. Een absoluut record. Dat daar ook 40 kersverse miljonairs bij waren, doet de Lottokoorts dan ook alleen maar stijgen. Morgen komt er sowieso weer eentje bij. Wie meespeelt met Euromillions maakt immers niet alleen kans op de duizelingwekkende jackpot van 174 miljoen euro - de tweede grootste pot ooit te winnen. De Nationale Loterij verzekert ook dat minstens één landgenoot één miljoen euro in de wacht sleept. En die hoeft daarvoor niet eens een juist cijfer te hebben ingevuld. 

Hoe dat kan? Dankzij het My Bonus-systeem, een extra spel dat enkel in ons land georganiseerd wordt. Door de speciale miljonairstrekking boven op de gewone trekking, winnen 25 Europese winnaars sowieso al één miljoen euro. "Uiteraard bestaat de kans dat daar geen enkele Belg bij is. In dat geval zorgt de Nationale Loterij ervoor dat er tòch eentje gekozen wordt met nòg een trekking boven op de EuroMillions-jackpot", vertelt Nationale Loterij-woordvoerder Caroline Vangoidsenhoven. "Niet op basis van cijfers, wél op basis van de My Bonus-code, de 9-cijferige code onderaan elk lottoformulier. Wordt jouw code getrokken, dan ben jij de gelukkige. Zelfs al heb je geen enkel cijfer correct met EuroMillions."
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frieda schaut

  speel sedert 2015 niet meer en met dat geld kan ik me enkel:e tweedaagse reisjes permitteren.

 • guy vermeulen

  gewoon niet mee doen is allemaal reclame om mee te spelen. Ze hebben nog in het verleden zitten kijken en ze zagen nog niet dat er een balletje blijven hangen was ? Hadden te veel champagne gedronken zeker ? Winnaars telden niet,trekking op nieuw ! Zeker kunnen ze weten of eerste rang mag uit komen of niet. Zij regelen alles. Spijtig dat daar veel mensen hun geld aan verspillen.

 • mieke bruyns

  Kan ik daarvoor morgen nog een lotje kopen?

 • rik hanssens

  tis u gejeund Elle

 • Eddy Borremans

  Ik heb in mijn glazen bol gekeken, een pootje van een konijn gerukt, kaarsje gebrand en het gelezen in mijn koffiedrek, ik ben morgen de winnaar, dus gelieve geen tickets meer te kopen en verkopen,... denk aan de bomen...