E40 richting kust tijdlang volledig afgesloten na overlijden in Aalter: politie zoekt getuigen

JVM

De E40 richting kust is vanochtend even afgesloten geweest voor alle verkeer. Aanleiding was het aantreffen van een onderkoeld persoon, langs de kant van de weg in Aalter. Die persoon, die geen identiteitspapieren bij zich had, is intussen overleden, bevestigt woordvoerder Peter De Waele van de federale politie. De politie doet een oproep naar getuigen. 

"Wie daar afgelopen nacht of deze ochtend iets verdachts gezien heeft, kan dat melden op het gratis nummer 0800 30 300", aldus De Waele, aan VTM NIEUWS. 

Een automobilist merkte de persoon op omstreeks 7.53 uur, op een vluchthaven langs de E40 ter hoogte van Aalter. Hij verwittigde de hulpdiensten, die met een MUG-heli ter plaatse kwamen. "Er is nog een poging tot reanimatie gebeurd, maar de persoon is intussen overleden", aldus De Waele.

De autosnelweg richting kust werd een tijdje afgesloten. Omstreeks 9.20 uur zijn twee rijstroken weer vrijgegeven. Het dode lichaam wordt afgeschermd met panelen, terwijl het parket van Oost-Vlaanderen een expert ter plaatse stuurt om de precieze omstandigheden te onderzoeken.

JVM6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • piet jan

  Mss was het die mens zijn wens , rust vredig

 • marc polfliet

  In welke tijd leven wij.

 • luc matton

  Rust in vrede

 • Lieve Van Praet

  Zo droevig. Doet me denken aan het lied van Boudewijn Degroot : arm kind ho wat lig je daar stil langs de kant van de weg. Hoe radeloos moet die persoon niet geweest zijn

 • Baudouin Huysveld

  RIP