E40 bij Oostduinkerke deels versperd richting Calais door gekantelde vrachtwagen

 De truck ligt in de gracht tussen de oprit van de E40 en de snelweg zelf.
Jelle Houwen De truck ligt in de gracht tussen de oprit van de E40 en de snelweg zelf.
De E40 is in de richting van Calais momenteel deels versperd ter hoogte van Oostduinkerke. De oorzaak is een vrachtwagen die rond 6.15 deze morgen net voor de afrit van Oostduinkerke kantelde

De brandweer van Veurne bevrijdde de chauffeur van de vrachtwagen,  een Pool die in slaap was gevallen. De man is niet gewond. Het verkeer kan nog door op de linkerrijstrook maar er is flinke hinder, die nog wel een tijd kan duren.

Later meer.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy van Wayenberge

    @Marc Mortier Ik weet uit ervaring dat je ook in slaap kan vallen gewoon door verveling ten gevolgen van routine, Je moet maar eens alle dagen 600km en méér op autostrades vertoeven, op den duur verlies je alle intresse, neem dat van mij aan. Spreek/oordeel over dingen waar je bekwaam voor bent, en niet als je enkel 's zondags bij de bakker om koffiekoeken rijdt!

  • marc mortier

    In slaap gevallen ! Voor hetzelfde geld een dodelijk ongeval. Meer controles ?

  • stijn mertens

    Truck ligt in gracht. Is er een probleem met vervuiling? Indien niet, laat dat ding dan gewoon een dagje liggen en laat die vannacht wegtakelen om de drukke periode van de dag niet te in de war te sturen.