E34 urenlang versperd door gekantelde vrachtwagen met melk in Zoersel

De Roeck
De E34 is vanochtend ter hoogte van Zoersel in alle vroegte volledig versperd geraakt richting Antwerpen door een gekantelde vrachtwagen. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De vrachtwagen, die melk vervoerde, kreeg allicht een klapband. Er raakten geen andere voertuigen betrokken en door het vroege uur en het weekend viel de verkeershinder al bij al mee, aldus het Verkeerscentrum.

Het ongeval gebeurde omstreeks 4.30 uur en was pas vier uur later afgehandeld. “De melk moest worden overgepompt en het wegdek was wat beschadigd geraakt, dat moest dus hersteld worden”, zegt Peter Bruyninckx van het Verkeerscentrum.

Tijdens de afhandeling moest alle verkeer de snelweg verlaten in Zoersel, om een calamiteitenroute te volgen naar Massenhoven. Daar kon het de E313 op om verder richting Antwerpen te rijden. Omstreeks 8.30 uur was de weg weer vrij en was de omleiding niet meer nodig. 

De Roeck
De Roeck
De Roeck7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Baan

  Mensen die nog nooit met een 44 tonner gereden hebben, kunnen zich inderdaad niet voorstellen wat het is om tegen 90km/U een klapband te krijgen. Als het een voorband is, dat is het voertuig vrijwel onbestuurbaar. Iedere trucker die dit al heeft meegemaakt en overleefd heeft zal beamen dat dit geen lolletje is. Truckers met de vinger wijzen is als leek natuurlijk heel makkelijk, vergeet echter niet dat trucks levensnoodzakelijk zijn om onze economie draaiende te houden. Dus klein beetje respect

 • Jan Van Rompaey

  En nu durven ze nog ontkennen dat ze te snel rijden.

 • Erwin De Gheldere

  Dat zijn er al 3 in evenveel dagen tijd. vraag me af waarom zij hun gevaarte niet meer recht kunnen houden.Wordt daar dan nooit onderzoek over gedaan? Want achter deze reportage hoor je er niks meer van !

 • Dirk Landuyt

  Weer een melkwagen, vorige donderdag ook al ene in de Beverentunnel.

 • Mario Vercaigne

  Je hoort of ziet iedere dag niets anders meer !! Zijn dat nu zo een slechte banden geworden of laat het onderhoud van het materiaal het afweten ?? Ik heb 30 j int transport gedaan en miljoenen km gereden nooit zo iets voorgehad maar materiaal werd ook grondig in het oog gehouden !!!