E313 weer vrijgemaakt na ongeval met vrachtwagens, zware hinder

Vlaams Verkeerscentrum
De E313 richting Lummen was vanmiddag ter hoogte van Herentals-West volledig versperd na een ernstig ongeval met vrachtwagens. Intussen is de weg vrijgemaakt, maar omrijden blijft aangewezen.

Automobilisten moeten rekening houden met stevige wachttijden. Op een gegeven moment stond er een lange file met een verliestijd van meer dan 1 uur. Het verkeer op lange afstand dat van Antwerpen naar Hasselt moet, rijdt beter om via Brussel. Hetzelfde geldt voor het verkeer van Gent naar Hasselt. Wie van Antwerpen naar Herentals/Geel/Mol moet, neemt best de E34. 
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Plessers

  En maar vitten op truckers,eh "het zoveelste ongeval met vrachtwagens".Ongevallen met auto's gebeuren er meer .Maar,das normaal,eh.Daar moeten ze niet op vitten.Ongevallen met trucks,hebben een grotere impact,das alles.T klopt dat er bij zijn die met vanalles en nog wat bezig zijn IPV met rijden.Maar automobilisten zijn geen haar beter

 • Eric Vanovermeire

  Ik blijf bij mijn standpunt : aparte autowegen voor vrachtwagens. .

 • Marc Statham

  Met vrachtwagens ? hoe is dat nu mogelijk ?

 • cor vermonden

  Weyts blijft maar voortslapen en middagdutten.

 • Dirk Adriaensen

  Te veel vrachtwagens op te weinig weg, doe daar ook nog een aantal cowboys bij en voila. Ellende op de weg.