E313 vrijgemaakt richting Antwerpen na ongeval in Herentals-West

Illustratiefoto. Wie van Hasselt naar Gent moet, gaat best via Brussel. Wie van Geel naar Antwerpen wil, vermijdt best de E313 door de N19 en daarna de E34 te nemen.
Belga Illustratiefoto. Wie van Hasselt naar Gent moet, gaat best via Brussel. Wie van Geel naar Antwerpen wil, vermijdt best de E313 door de N19 en daarna de E34 te nemen.
De E313 richting Antwerpen is vrijgemaakt na een ongeval in Herentals-West. Het Verkeerscentrum raadt echter aan om toch om te rijden. 

Wie van Hasselt naar Gent moet, gaat best via Brussel. Wie van Geel naar Antwerpen wil, vermijdt best de E313 door de N19 en daarna de E34 te nemen. 

Later meer.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Benny Deridder

  Als je per fiets gaat werken op 7 km van huis, heb je daar allemaal geen last van.

 • Jasmine Van

  Elke dag ...Pff horror gewoon ..zat er in

 • August Leemans

  De E313 heeft eigenlijk een rijstrook in beide richtingen te weinig. Maak van die pechstrook een rijvak voor vrachtwagens en leg een pechstrook aan achter de vangleer. Dan is er geen pechstrook onder de bruggen, daar komen den de haltes voor de bus.

 • jo vandenberghe

  Mooie foto en een duidelijke illustratie van de werkelijkheid,namelijk vol met vrachtwagens.