E313 volledig versperd richting Antwerpen door ongeval met vrachtwagens bij Geel-Oost

E313 volledig versperd richting Antwerpen door ongeval met vrachtwagens bij Geel-Oost.
RV E313 volledig versperd richting Antwerpen door ongeval met vrachtwagens bij Geel-Oost.
Op de E313 zijn omstreeks 11.45 uur twee vrachtwagens met elkaar in aanrijding gekomen ter hoogte van Geel-Oost richting Antwerpen. De rijbaan is er volledig versperd en de files groeien erg snel aan. Het Vlaams Verkeerscentrum vreest dat de afhandeling een hele tijd zal duren, aangezien beide voertuigen moeten worden getakeld.

Het ongeval gebeurde in onduidelijke omstandigheden ter hoogte van de invoegstrook van de oprit Geel-Oost. Zowel de E313 zelf als de oprit is afgesloten tijdens het takelen. Het verkeer moet de snelweg verlaten aan de afrit Geel-Oost en calamiteitenroute G volgen tot Geel-West, waar het weer de E313 op kan. 

Ook op dat lokale traject gaat het echter traag, stelt het Verkeerscentrum. De omgeving de komende uren zo veel mogelijk vermijden, is dan ook de boodschap. Over langere afstand vanuit Hasselt naar Antwerpen of Gent rij je best om via Brussel, vanuit Maastricht naar Antwerpen is een omweg via Eindhoven en de E34 een alternatief.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Don Tessers

  Haast en niet goed kijken?

 • Nico Sterckx

  Geweldige oprit daar ook!!!! Smal ,komende uit scherpe bocht...

 • danny bazijn

  Weer ne slimmen die dacht dat je voorrang hebt als je een snelweg oprijdt, zoals er zoveel zijn ook automobilisten!

 • Erwin Vandriessche

  Dat is dan ook een zeer gevaarlijke op- en afrit daar in Geel-Oost. De in-uitvoegstroken zijn er te smal en te kort!