E313 richting Hasselt versperd na zwaar ongeval in Geel-West: verschillende wegwerkers gewond

Peter Vanderveken
Op de E313 is een zwaar ongeval gebeurd ter hoogte van Geel-West richting Hasselt. Het Vlaams verkeerscentrum meldt dat de snelweg is afgesloten ter hoogte van afrit Herentals-Oost. Er staat een file.

Een wagen reed er omstreeks 2 uur in op een werfwagen. Drie arbeiders die bezig waren met het herstellen van de brugvoegen, zouden volgens VRT gewond zijn geraakt. Eén zou in kritieke toestand verkeren. Het Vlaams Verkeerscentrum meldt dat alle verkeer er van de snelweg wordt geleid. Dat gebeurt in Herentals-Oost, in Geel-West mag men de E313 weer op. 

Wie vanuit Gent naar Hasselt moet, kiest best voor een route via Brussel. Alle verkeer moet de E313 verlaten in Herentals-Oost en de route F volgen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.