E313 richting Antwerpen terug vrij ter hoogte van Geel-Oost na ongeval

.
Vanderveken .
De E313 ter hoogte van Geel-Oost is opnieuw vrij voor het verkeer richting Antwerpen. Alle omleidingen worden stopgezet. De E313 richting Antwerpen was deze ochtend volledig versperd door een ongeval in de werfzone ter hoogte  het op- en afrittencomplex Geel-Oost. Op de enige beschikbare rijstrook was een vrachtwagen ingereden op een andere vrachtwagen, die in de staart van een file stond. 

Door wegenwerken een eindje verderop stond er een file op de snelweg. De bestuurder van een vrachtwagen met Roemeense nummerplaat merkte de file niet of te laat, en reed met volle snelheid in op de stilstaande vrachtwagen voor hem. 

De bestuurder zat gekneld in zijn voertuig. Om de hulpdiensten veilig te laten werken, werd de snelweg volledig afgesloten. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gunter Verleyen

    In Zwitserland zijn dergelijke ongevallen uiterst zeldzaam, er rijden namelijk amper vrachtwagens, misschien moet België dit voorbeeld is volgen, Zwitserland is ook een transitland maar die rotvrachtwagens met al die incompetente gsm-bellende chauffeurs met de benen op het dashboard vliegen de trein op.

  • Eddy Mannaerts

    Hoeveel dergelijke ongevallen met vrachtwagens die inrijden op een file met zware economische , morele en lichamelijke schade moeten er nog gebeuren vooraleer de politiek/politie eens gaan inzetten op doorgedreven controles. Deze morgen op de E34 richting Knokke nogmaals meerdere Oost-Europese vrachtwagens voorbij gereden waarvan de chauffeurs met hun been op het dashbord lagen en/of aan het bellen waren!