E19 vrijgemaakt in Loenhout na ongeval met drie vrachtwagens

De Roeck
De E19 Breda-Antwerpen is omstreeks 9 uur vrijgegeven na de aanrijding tussen verschillende vrachtwagens ter hoogte van Loenhout. 

Richting Antwerpen was de weg een half uur lang volledig versperd, onder meer omdat er een lading oud papier op de rijbaan was terechtgekomen. Vanaf 8 uur kon het verkeer wel al door via de pechstrook, maar dat leidde nog steeds tot heel wat fileleed.

Door het ongeval stond er om 7.30 uur een 4 kilometer lange file vanaf Meer. Het verkeer over langere afstand vanuit Nederland werd aangeraden om voor de A12 langs Bergen-op-Zoom te kiezen. 

De Roeck5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • cor vermonden

  Weyts, wakker worden want er is nog veel werk aan uwe winkel.

 • Dean Vanbosch

  Oeps...weeral niet gezien! Als je ziet hoeveel die mannen met hun gsm of andere dingen bezig ziet,is dat niet te verwonderen.

 • Jeroen Van Dijck

  Dringend meer controle op afstand aub. Ik zie overal bumperklevende auto’s en vrachtwagens. Dan is zo’n ongeval snel gebeurd. Zeker op onze verzadigde wegen!

 • Emi De graeve

  er zijn gewoon teveel vrachtwagens op onze wegen....maar 't is natuurlijk de gewone pendelaar die men met de CO2 uitstoot een schuldgevoel wil oplappen. Voor de gewone werknemer is het beter om de fiets te nemen tot zijn/haar 67ste.Onze leiders hebben dan weer plaats op de baan en de uitstoot van hun wagens is parfum ipv CO2 :-)

 • Martine Van hee

  Hoe doen ze het toch om gans de snelweg te blokkeren ☹️