E19 volledig versperd in Brecht na ongeval met vrachtwagens: twee doden

De auto raakte volledig verhakkeld. De inzittende liet het leven. Ook in de tweede vrachtwagen stierf de bestuurder.
Marc De Roeck De auto raakte volledig verhakkeld. De inzittende liet het leven. Ook in de tweede vrachtwagen stierf de bestuurder.

Bij het ongeval op de E19 ter hoogte van Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht) zijn twee personen om het leven gekomen. In totaal waren er vier vrachtwagens en een personenwagen bij de aanrijding betrokken. De snelweg is er richting Antwerpen twee uur na het ongeval nog steeds volledig versperd, in de andere richting staat er een kijkfile vanaf het knooppunt met de Antwerpse ring.

Alle verkeer op de E19 Breda-Antwerpen moet de snelweg verlaten via uitrit 3 Brecht en vervolgens de calamiteitenroute met letter D tot oprit 4 Sint-Job-in-'t-Goor volgen om er weer op te rijden. Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt dat het ook op de omleidingsroute erg druk is. Over langere afstand vanuit Nederland is de A12 een alternatief.

De hinder zal allicht nog de hele avondspits aanslepen, want politie en parket moeten ter plaatse uitgebreid vaststellingen doen omwille van de dodelijke afloop.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mike de Louweren

  Zo spijtig, al die reacties op die camions. Jullie weten allemaal zo goed waar het aan ligt i.p.v. dat je de nabestaanden sterkte wenst. Hou er wel rekening mee in veel van deze ongelukken de oorzaak ligt bij een rem of stuurmanouvre van een of andere snelle jongen/dame die nog snel ff die camion voorbij wou.

 • Robert DE REU

  Dit is de reden dat ik op de snelweg meestal op het tweede rijvak rijdt maar wel tegen een gangbare snelheid van 120, als er veel vrachtwagens op het rechter vak rijden, betaal met veel plezier eventueel een boete dan geplet te worden tussen 2 vrachtwagens.

 • paul Wils

  Er word totaal niks gedaan tegen cowboys die met vrachtwagens rijden, altijd hetzelfde, waarmee zijn die bezig, behalve met rijden ???

 • Erwin Lambrechts

  telkens vrachtwagens ongelooflijk en niets wordt er tegen gedaan

 • Koen Matthijs

  Wanneer komen er eens deugdelijke filedetectie systemen zoals in Nederland? Waar de gemiddelde snelheid en verkeersdebiet gemeten wordt zo en meteen via matrixborden aangepaste snelheid meteen wordt gesignaleerd. Nee in B ligt de oorzaak nooit aan de dramatische infrastructuur, steeds onaangepaste snelheid of seizoens weersomstandigheden. Wake up politiek!