E19 richting Breda weer vrijgemaakt na ongeval met 3 vrachtwagens

Drie vrachtwagens waren betrokken bij het ongeval.
Vanderveken Drie vrachtwagens waren betrokken bij het ongeval.
Op de E19 richting Breda viel het verkeer vanmiddag volledig stil nadat drie vrachtwagens botsten ter hoogte van de transportzone in Meer (Hoogstraten). Er stond al snel een file en die groeide razendsnel. Inmiddels werd de weg vrijgemaakt en komt het verkeer terug op gang. 

De aanrijding gebeurde in de richting van Nederland. Door het ongeval was de snelweg in die richting volledig versperd. De takelwerken namen veel tijd in beslag. Bijna twee uur later werd de weg vrijgemaakt. 

Bij de botsing raakte de cabine van het laatste voertuig zodanig ingedeukt, dat de chauffeur gekneld zat. Hij werd bevrijd en zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is niet in levensgevaar.

Vanderveken6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick Dautzenberg

  Vrijwel elke vrijdag middag en avond staat er file op de E19 tussen Hoogstraten en de A58 in Nederland omdat er dan teveel verkeer is wat richting Tilburg wil in Nederland. Vaak gebeuren er dan ongevallen met vrachtwagens ter hoogte van de grensovergang met Nederland. Eigenlijk zou er tussen Brecht in België en de grensovergang file signalering geplaatst moeten worden.

 • Fatima Aldugaili

  Marianne, terwijl jij zit te mopperen.. ligt mijn broer in the intensive care vechtend om zijn leven. Je moet je schamen. Hoe het is gebeurd weet niemand. Maar iemand is zwaargewond met ernstige letsels. En dat lees je natuurlijk niet. Schaam je

 • Danny Govaerts

  De vrachtwagen zullen weer mooi hun afstand bewaard hebben ,, of toch niet .. Waarom kunnen ze dat in Nederland wel en hier tot aan de grens lukt dat niet.. Meer controle of afstand tussen vracht verkeer kan zo iets misschien in perken.

 • Bastiaensen Sven

  Marianne, kunt u elke week gaan winkelen in den Aldi of Action of God weet waar? Graag gedaan...

 • drup van den broecke

  Marianne, heb je enig bewijs voor uw beschuldigingen? Wat als er een technisch probleem aan de oorzaak ligt? voor u zijn vrachtwagenbestuurders blijkbaar gewoon te liken onbekwaam, doe jij de job maar eens een maand, en daarna praten we nog eens...