E19 Breda-Antwerpen weer vrij na ongeval met vrachtwagen

Marc De Roeck

De E19 Breda-Antwerpen is omstreeks 8.30 uur richting Antwerpen opnieuw volledig vrijgegeven ter hoogte van Sint-Job-in-'t-Goor, nadat een ongeval met een vrachtwagen er de weg anderhalf uur lang had versperd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De file lost er stilaan op. Vanuit Nederland omrijden langs de A12 via Bergen-op-Zoom is niet langer nodig.

Marc De Roeck
Marc De Roeck5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dave Vandevoorde

  De bestuurder is in kritieke toestand afgevoerd. En beste Jef, het was geen oefening van de brandweer

 • Robert DE REU

  Hoi ik denk niet dat daar nog veel aan te vernielen was Beste Jef, vraag mij af of daar nog levenden zijn uitgekomen anders veel geluk gehad, is dat geen elektrische wagen omdat er op staat zero emission,??

 • jef Van De Plas

  Wat mij opvalt is dat elke wagen na elk ongeval gewoon wordt opengeknipt...niemand wordt blijkbaar nog gewoon uit een wagen gehaald. En begrijp me niet verkeerd, soms is het openknippen ook echt nodig, soms is het echt overbodig en bijna vernielzuchtig. Ze hebben nu die tangen, ze zullen ze gebruiken,oke!

 • Petros Verschueren

  Dit was een auto, maar hoe gaat het met de bestuurder, ik hoop het niet ernstig is ook al ben je in fout.

 • André Van Laethem

  Zo te zien zal het niet de schuld van de vrachtwagen zijn. Hopelijk is dit voor de anti vrachtwagen schrijvers ook duidelijk ?