Dronkenmanstocht eindigt in ravage in Beernem en Knesselare

In de Hellestraat in Knesselare vloog de automobilist met hoge snelheid over een vluchtheuvel en ramde hij een vijftigtal meter verder een geparkeerde Volkswagen Golf. Door de klap schoven beide wagens nog een tiental meter verder, waarop de Opel Astra in brand vloog.
Jürgen Eeckhout In de Hellestraat in Knesselare vloog de automobilist met hoge snelheid over een vluchtheuvel en ramde hij een vijftigtal meter verder een geparkeerde Volkswagen Golf. Door de klap schoven beide wagens nog een tiental meter verder, waarop de Opel Astra in brand vloog.
Een beschonken Pool heeft deze avond een spoor van vernieling achtergelaten in Beernem en in Knesselare. Nadat hij in Beernem al rijdend enkele wagens zou beschadigd hebben, verloor hij rond 21.15 uur helemaal de controle over het stuur van zijn opgevoerde Opel Astra. 
Enkele buurtbewoners kwamen meteen te hulp en blusten de brandende wagen met een brandblusapparaat. De ergste vlammen waren op die manier vrij snel onder controle, maar de brandweer moest zelf ook nog heel wat nablussen.
Jürgen Eeckhout Enkele buurtbewoners kwamen meteen te hulp en blusten de brandende wagen met een brandblusapparaat. De ergste vlammen waren op die manier vrij snel onder controle, maar de brandweer moest zelf ook nog heel wat nablussen.

In de Hellestraat in Knesselare vloog hij met hoge snelheid over een vluchtheuvel en ramde hij een vijftigtal meter verder een geparkeerde Volkswagen Golf. Door de klap schoven beide wagens nog een tiental meter verder, waarop de Opel Astra in brand vloog. Enkele buurtbewoners kwamen meteen te hulp en blusten de brandende wagen met een brandblusapparaat. De ergste vlammen waren op die manier vrij snel onder controle, maar de brandweer moest zelf ook nog heel wat nablussen.

Airbags

De Pool bloedde volgens ooggetuigen aan zijn hoofd en uit zijn mond en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn airbags hebben vermoedelijk erger voorkomen. Beide voertuigen liepen heel wat schade op en moesten getakeld worden. 

De politie zette de Hellestraat in beide richtingen af voor alle verkeer.
42 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patrick De Meyer

  @Tom vam Calster: goed idee maar wie gaat dan de staatskas speizen ?

 • Kelly Verlo

  Schande!!! Totaal alchol verbod nodig achter het stuur want er zal nog veel meer gebeuren als het ni in voege komt!!!

 • Tom Van Calster

  Tijd om alcohol te verbieden.

 • aaron lammens

  Één van de opties zou zijn de buitenlandse chauffeurs fors doen betalen om hier te rijden zoals frankrijk doet met eigen volk en buitenlanders en bij een ongeluk (indien in fout) hen de volledige rekening precenteren en niet betalen in den bak tot de rekening betaald is gisteren nog een idioot aan 70per uur op een baan van 90per uur zulke personen zouden ze beter van straat plukken want dat zijn de grootste gevaren

 • wim rooyakkers

  Laat hem op zijn minst opdraaien voor de schade.