Dronken man houdt eigen gezin urenlang vast in Vorst

Google Maps
Een dronken man heeft gisterenavond zijn eigen vrouw en vier kinderen vier uur lang vastgehouden in hun woning aan de Guillaume Van Haelenlaan in Vorst. Speciale eenheden moesten ter plekke komen. De verdachte P. D., geboren in 1974, wordt deze namiddag ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.

De politie werd verwittigd nadat buren gisterenavond melding maakten van enorm veel lawaai van een mogelijk ruzie afkomstig uit de woning van de verdachte. Toen de ordediensten aankwamen wilde de man niet naar buiten komen en gooide hij verschillende voorwerpen op de openbare weg.

De speciale eenheden kwamen ter plaatse en na lang onderhandelen kwam de verdachte omstreeks 2.00 uur 's nachts dan toch naar buiten.

De man bleek onder invloed van alcohol en zal deze namiddag ter beschikking gesteld worden van het parket. Vanochtend was de man nog te dronken voor verhoor.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Arthur Houben

    Zat zijn is geen excuus om je gezin te gijzelen, opsluiten dit stuk verdriet!

  • VIVIANE bastenie

    Kijk hier ziet men het verschil tussen rokers en drinkers,beiden worden gezien als criminelen, iedereen weet dat roken funest is voor je gezondheid,maar drank is veel erger ,het maakt alles kapot ,van je huwelijk tot failiet gaan van je zaak en noem maar op ,dus veel verbaal en physiek geweld,en niet te vergeten de slachtoffers in het verkeer en toch accepteerd men dit eerder dan iemand die een sigaretje rookt .O ja ik ben een niet roker.