Dronken dief duikt leeg zwembad in tijdens vluchtpoging in Ukkel

Getty Images/iStockphoto
Een dronken dief is in Ukkel tijdens zijn vluchtpoging in een leeg zwembad getuimeld. De man en zijn twee kompanen waren betrapt. Ze zetten het op een lopen, maar hij had het zwembad niet gezien. De ongelukkige dief brak zijn been.

De bewoonster van een villa in de Ukkelse wijk Dieweg was woensdagnacht wakker geworden door het lawaai dat de inbrekers maakten, meldt Bruzz. Ze verwittigde de politie en toen die aankwamen, sloegen het trio via de tuin op de vlucht. 

Een van hen had echter het zwembad niet opgemerkt, tuimelde erin en brak zijn been. Helaas voor de man zat er immers geen water in. Zijn kompanen bleven bij hun vriend, waardoor de politie het drietal makkelijk kon inrekenen. Ze bleken stomdronken.

Bekijk ook:

Die nacht in Limburg: klungelige inbreker blijft ondersteboven aan poort hangen met broek op zijn enkels.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wim Vander straeten

  Dat zijn nog eens echte vrienden!!!

 • Paul Mertens

  Tja hij kende waarschijnlijk de buurt nog niet zo goed

 • Frank Slaets

  Ze bleven wel bij hun kameraad . Respect .

 • Wim Dhondt

  Je zal zien straf zal zo weinig zijn, dat ze niet eens moeten gaan zitten. Dronkenschap zal bovendien gebruikt worden als excuus.

 • David Vanoudendycke

  Oei, en het lege zwembad was niet afgezet? Wellicht wordt de dame veroordeeld wegens nalatigheid, met een fikse schadevergoeding ten gunste van de dieven, die worden vrijgesproken.