Drietal aangehouden in onderzoek naar onthoofd en verbrand lichaam van Luikenaar (44)

Luikenaar Ilyas Kösker (44) verdween op 28 juni.
Federale Politie Luikenaar Ilyas Kösker (44) verdween op 28 juni.
De Luikse onderzoeksrechter heeft de voorbije weken drie mensen aangehouden in de zaak van het onthoofde en verbrande lichaam dat vorige week in de bossen rond Erezée (provincie Luxemburg) werd gevonden. Dat meldt het parket van Luik, dat daarmee berichtgeving van Supdresse bevestigt. 

Intussen werd ook het slachtoffer geïdentificeerd: het gaat wel degelijk om de 44-jarige Luikenaar Ilyas Kösker, die sinds 28 juni vermist werd.

Twee weken geleden werd al iemand aangehouden, eind vorige week volgden twee anderen. Het is dankzij de informatie die de politie bij hen loskreeg dat de onderzoekers het lichaam van Kösker konden terugvinden. Zijn lichaam werd verbrand en onthoofd en vervolgens begraven in een bos in Erezée.

Het parket kon verder nog bevestigen dat het slachtoffer in de regio rond Luik werd gedood en vervolgens werd overgebracht naar het dorpje Amonines, een deelgenemeente van Erezée. 
Een woordvoerder van het Luikse parket verwacht dat het onderzoek tegen eind deze week nog meer informatie zal opleveren. 

Kösker werd als vermist opgegeven nadat hij thuis was vertrokken om zijn Volkswagen Golf te verkopen. Sindsdien werd niets meer van hem vernomen. 

Het lichaam werd donderdagavond aangetroffen in het dorp Amonines (provincie Luxemburg).
Bing Maps Het lichaam werd donderdagavond aangetroffen in het dorp Amonines (provincie Luxemburg).1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Plessers

    Vorige week gevonden en verdachten in de zaak al voorbije weken geleden opgepakt?Werken die met helderzienden?