Drie verdachten opgepakt voor ontvoering restaurantmedewerker in Jette

Twee mannen dwongen de medewerker om in zijn eigen auto te stappen en duwden hem later uit het voertuig.
Baert Twee mannen dwongen de medewerker om in zijn eigen auto te stappen en duwden hem later uit het voertuig.
Het Brusselse gerecht heeft drie mannen kunnen arresteren voor de ontvoering van een medewerker van het restaurant 'Chalet van Laarbeek' in Jette, op 9 september jongstleden. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door de advocaten van drie verdachten. Die hebben hun aanhouding intussen al verlengd gezien door de Brusselse raadkamer. 

De overval vond op 9 september omstreeks 13.30 uur plaats, toen de medewerker de omzet van het restaurant in het Laarbeekbos wou wegbrengen. Hij werd overvallen door twee mannen, van wie er minstens één gewapend was. Die dwongen hem in zijn eigen voertuig te stappen en reden met hem naar de Delaunoystraat in Sint-Jans-Molenbeek, waar de man uit de wagen werd geduwd. Daar kon het lichtgewonde slachtoffer de politie verwittigen, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht voor verzorging. 

Na maanden speurwerk kon de politie vorige week drie verdachten arresteren. Die werden door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en de raadkamer heeft begin deze week hun voorlopige hechtenis met een maand verlengd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.