Drie ‘gele hesjes’ verstoren tv-debat tussen Michel en Di Rupo

Het debat werd live uitgezonden op  RTL-TVi
Screenshot RTL Het debat werd live uitgezonden op RTL-TVi
Drie gele hesjes hebben deze avond het debat tussen voormalig premier Elio Di Rupo (PS) en premier Charles Michel (MR) verstoord. Het debat werd live uitgezonden op de Franstalige zender RTL-TVi. 

Tijdens de uitzending van ‘Le duel des Premiers’ op RTL-TVi stonden drie mensen uit het  publiek, twee mannen en een vrouw, recht en liepen richting de twee politici. De vrouw hield een geel veiligheidshesje omhoog en vroeg: “Hoor alstublieft onze boodschap.” Ze zou ook gewezen hebben op de daling van de koopkracht en het feit dat veel gezinnen het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Het veiligheidspersoneel kwam meteen tussenbeide en de drie verlieten rustig de studio. “Zo ziet u dat het live is dames en heren”, zei presentator  Laurent Haulotte nog na de korte onderbreking.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • vanaeken jokke

    Linkse correcte kunnen zich alles permitteren.Elio die op twee jaar een record neerzet van 30 miljard meer schulden.En doet alsof hij België gered heeft een ding heeft hij zeker gedaan,zijn Walen gespaard en de rekeningen naar Vlaanderen doorgeschoven.

  • Jules Steenwinckel

    In scene gezet ? Je komt niet zomaar in een studio .

  • Jan Verstrepen

    De mensen komen beetje per beetje in de problemen en dat gaat maar van kwaad naar erger en niemand is veilig voor de problemen zelf diegene die denken dat ze het goed hebben. Eens de domino's aan het vallen zijn is er geen stoppen meer aan.