Exclusief voor abonnees

Dorpsstraat, deel 13: “Misschien had ik wat langer naar werk moeten zoeken in de Dominicaanse Republiek. Het leven was daar veel rustiger”

Peter, Dorothee, Pilar, Kamiel en labrador Dora.
Peter, Dorothee, Pilar, Kamiel en labrador Dora.
Onze journaliste Sabine Vermeiren en fotograaf Pieter-Jan Vanstockstraeten trekken kriskras door Vlaanderen. Elke dag bellen ze aan op hetzelfde adres maar in een andere plaats, voor een gesprek over Leven en Liefde. Vandaag bij Peter Dens (44) en Dorothee Lefever (40) in Willebroek. Peter is zelfstandig interieurinrichter, Dorothee beleidsverantwoordelijke infrastructuur voor een scholengroep. Ze hebben twee kinderen, Pilar (11) en Kamiel (6) en een labrador, Dora. Ze wonen in een rijhuis met een grote groene tuin.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erwin Werwaarts

    Volgens de corruptie-index van de NGO Transparency international staat België (2017) op de 17 plaats van 180 landen (hoe lager hoe corrupter) . De tropische en wondermooie Dominicaanse republiek staat op nummer 129 . Wees maar blij dat je naar België bent teruggekomen en kon terugkomen . Naar een ander land op vacantie gaan met volle portemonnee of er gaan (over)leven en werken , zijn twee verschillende zaken .

  • Jose Van Hauwaert

    Gelijkaardig verhaal bij mij, nu levend op de grens tussen Laos en Thailand, op 1.5 uur Vliegen naar China, Cambodian Vietnam, Malaysië. Ik heb mijn bruggen verbrand omdat het heen en terug reizen steeds weer pijn deed en in vond het tijd om te kiezen. Betreffende het artikel, het zal Puerto Plata zijn, niet Puerto Plato.... is namelijk ook een van mijn opties geweest.