Doodgestoken vrouw ligt zeker tien dagen in appartement in Charleroi voor buren haar vinden

-
Photonews -
In een appartement in Charleroi is vanmiddag het lichaam van een vrouw van een jaar of zestig aangetroffen. Buren ontdekten het lichaam van de vrouw, dat er al een dag of tien lag. Ze werd verschillende keren gestoken met een steekwapen. Een onderzoek werd geopend.

De buren werden ongerust toen ze opmerkten dat ze niet langer geluid hoorden uit het appartement van het slachtoffer. Ze openden de deur en meteen kwam hen een krachtige geur tegemoet. De lokale politie kwam ter plaatse en ontdekte er het levenloze lichaam, dat er al een tiental dagen lag.

Het parket kwam daarna ter plaatse, net zoals een wetsdokter en de onderzoeksrechter. Uit een eerste onderzoek bleek al dat haar verwondingen veroorzaakt werden door een steekwapen, zoals een mes of een priem. Later vanavond volgt een autopsie. Een motief is nog niet bekend. Verschillende kasten in het appartement waren geopend, en het lijkt erop dat die doorzocht waren. Omdat de vrouw alleen woonde, is nog niet duidelijk of er iets ontvreemd werd.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marie-jose Marie-José Anthonis

    Als je alleen bent er zijn weinige die naar je omkijken en bij velen word je een last als je wat ouder word soms laten zelfs je eigen kinderen je in de steek moderne tijd noemen ze dat

  • andy piat

    daar verschiet ik niet van,als ik zou sterven,zou het ook dagen duren voor ze me vinden thuis,sommige mensen leven zo ,zijn zo gekomen,niemand kijkt ernaar om.

  • Jan Huysmans

    In Charleroi is dat waarschijnlijk alledaagse kost.