Donderdag opgepakte verdachte (20) vluchtmisdrijf op vrije voeten

Een 56-jarige vrouw raakte zwaargewond bij de zware klap, maar heeft het ziekenhuis intussen mogen verlaten.
Facebook PolConVL Een 56-jarige vrouw raakte zwaargewond bij de zware klap, maar heeft het ziekenhuis intussen mogen verlaten.
De 20-jarige bestuurder die gisteren werd opgepakt voor het ongeval met vluchtmisdrijf eerder deze week in Schaarbeek is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt Bruzz.

De jongeman mag geen gemotoriseerde voertuigen besturen. Hij moet ook een stage volgen bij een ziekenhuis of centrum dat verkeersslachtoffers opvolgt. 

De twintiger werd opgepakt na de aanrijding met vluchtmisdrijf die maandagnamiddag plaatshad in de Brusselse gemeente Schaarbeek. Een vrouw werd toen van een zebrapad gemaaid in de Jeruzalemstraat. Van het ongeluk verschenen beelden op sociale media. In het filmpje is te zien hoe de aanrijder na de feiten vluchtmisdrijf pleegde.

Gisteren werd een verdachte opgepakt voor verhoor, maar de jongeman is intussen weer vrijgelaten onder voorwaarden, meldt Bruzz.

Het slachtoffer, een 56-jarige vrouw, raakte zwaargewond bij het ongeluk, maar is inmiddels aan de beterhand. Ze heeft het ziekenhuis al mogen verlaten, aldus nog Bruzz. 
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Cuypers

  WAAROM is hij vrijgelaten .....?????

 • Johan Billiet

  Iemand iets anders verwacht....nu ja..Schaar-en Molenbeek hebben een "aparte" justitie...Mijn respect voor justitie en vertrouwen erin daalt elke dag...

 • Erwin Vandriessche

  Ik begrijp dat je schrikt als bestuurder en in die shock even verder rijdt. Doch moet je je wel aangeven en niet wachten tot ze u oppakken! Het is en blijft in alle gevallen dan ook vluchtmisdrijf. Maar een goede advocaat kan het dan voor je uitleggen.

 • roland peeters

  Ze hebben teveel werk om de dotatie van Laurent te verminderen !

 • Stephan Chef

  In Schaarbeek kan en mag veel, héél veel. Hopelijk volgt gerechtigheid.