Dodelijke slachtoffers ongeval E17 zijn twee Poolse mannen van 47 en 58

Kristof Pieters
De twee dodelijke slachtoffers van het ongeval van gisteravond op de E17 in Sint-Niklaas zijn twee Poolse mannen van 47 en 58 jaar. Dat meldt het parket. Het gaat om de bestuurders van de lichte vrachtwagen en van de vrachtwagen die daarop inreed.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.30 uur ter hoogte van Sint-Niklaas-West in de richting van Gent. Er vielen twee doden en één zwaargewonde. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen stelde een verkeersdeskundige aan.

"Bij het ongeval raakten vier voertuigen betrokken: een personenwagen, een vrachtwagen, een lichte vrachtwagen en een vrachtwagen met Poolse nummerplaat", zegt het parket. "Deze laatste kwam in aanrijding met de voorliggende lichte vrachtwagen. De bestuurder van de lichte vrachtwagen en de bestuurder van de aanrijdende Poolse vrachtwagen, mannen van respectievelijk 47 en 58 jaar en beiden afkomstig uit Polen, overleden ter plaatse."

Het ongeval zorgde voor sterke hinder. De drie centrale rijstroken van de E17 waren versperd maar het verkeer kon nog via de twee laterale rijstroken.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • walter mertens

    Google oost euopese craches . te gek om los te lopen

  • Axel Van Bellingen

    Nu rijden de Polen elkaar al overhoop op onze snelwegen,als er nu geen lichtjes gaan beginnen branden weet ik het ook niet meer.

  • Marc Tersago

    Mijn medeleven voor de familie en vrienden van deze mensen. Eveneens legt het misschien wel een prnagend probleem bloot van onze open grenzen politiek en de beruchte, huidige problematiek in de transportsector.