Dode bij ongeval met buggy: zoon had voertuig vader mee zonder dat die het wist

Een buggy heeft een buizenframe, vier wielen en een stuur.
Shutterstock Een buggy heeft een buizenframe, vier wielen en een stuur.
In Herve, in de provincie Luik, is een jongere vrijdagavond omgekomen na een crash met een buggy. Ook twee andere minderjarigen waren betrokken bij het ongeval. Dat meldt het parket van Luik zaterdag.

Het voertuig, een vierwielige motorvoertuig met een buizenframe en een autostuur, was eigendom van de vader van een van de drie jongeren. De zoon had de sleutel en het voertuig zonder diens medeweten meegenomen. Het onderzoek moet de precieze omstandigheden van het ongeval uitwijzen.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ROBERT GERTS

    Erg, maar het verbaasd me ten zeerste dat hier weer geen kakkers zijn die zo’n buggy’s zouden verbieden! Ik reed ook ooit naar school met een 125cc competitie motorcross moto. Ik was toen 15 jaar. Ik vermeld er wel bij dat ik al sinds mijn 12de competitie reed. Maar zo’n ding heeft geen lichten, pinkers, nummerplaat of verzekering.....had slecht kunnen aflopen.

  • Bert Van den bossche

    Jammer. Als je jong bent denk je niet aan consequenties... Ik ging ooit eens op 12jarige leeftijd met de Camino van mijn moeder naar school. Dan hoefde ik de berg naar huis niet op te fietsen. Had ik toen een accident gehad was ik er ook niet meer.