Dochtertje (7) van Wouter Beke mist haar papa zo hard dat ze met zijn affiche naast haar bed slaapt

.
Twitter/Facebook .
De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen zit in de laatste rechte lijn. Volgende week zondag is het zo ver. En we kennen alvast één klein meisje dat hunkert naar 15 oktober: Nette Beke, de 7-jarige dochter van CD&V-voorzitter Wouter Beke. Het meisje mist haar vader zo hard dat ze zijn affiche op een houten bord maar in haar slaapkamer plaatste.

"Als je dochter je eigen affiche op haar kamer zet omdat ze je thuis niet meer ziet, dan besef je dat campagne stilaan mag stoppen. Nog veel moed aan alle kandidaten die deze dagen veel te weinig thuis kunnen zijn!", postte vader Beke online. Ze zal nog even op haar tanden moeten bijten, want binnen zes maanden moeten we opnieuw naar het stemhokje voor de Vlaamse en federale stembusslag.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.