Exclusief voor abonnees

Dit weten we over de drie mannen die werden aangehouden na vechtpartij in Blankenberge: “Hij wilde de politie enkel helpen”

De opgepakte relschoppers kwamen in ontbloot bovenlijf en zwemshort aan bij de Brugse onderzoeksrechter.
Picture by Gianni Barbieux / Photo News De opgepakte relschoppers kwamen in ontbloot bovenlijf en zwemshort aan bij de Brugse onderzoeksrechter.
Ze kwamen maandagochtend toe zoals ze opgepakt waren na de massale vechtpartij op het strand van Blankenberge: in ontbloot bovenlijf, zwemshort en één van hen zelfs op blote voeten. Veel zonnekloppen zat er echter niet meer in voor hen. De drie Brusselaars werden bij de Brugse onderzoeksrechter ondervraagd over wat er zaterdag gebeurd was. Het trio ontkende grotendeels de feiten. Eén van hen verklaarde zelfs dat “hij de politie wou helpen”.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
76 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Odilon Van Pimperzele

  Goed dat alles op beeld staat, zodat de politieke bescherm engels van dit krapuul deze keer het uitgeholde racisme niet kunnen misbruiken om hun kansparels te beschermen.

 • Willy De Neef

  Mady Vermeulen Je kan niet iemand “statenloos” maken,als deze mensen een dubbele nationaliteit hebben,kan je ze een ontnemen,maar als ze enkel bv Belg zijn,ook al is dat verkregen,kan je die “enige” nationaliteit niet afpakken,spijtig genoeg soms De Neef Buggenhout

 • Hilde Eykens

  Vroeger werden de ouders verantwoordelijk gesteld voor de daden van hun kinderen en dat is nu nog altijd zo ,daar diend de familiale verzekering voor, en ik versta niet waarom dat voor gekleurde mensen niet het geval is, het zou al een groot verschil maken en ze moeten daar geen wetten voor veranderen.

 • Willem Pots

  de politie helpen? Jazeker... Ze helpen de politie aan werk !

 • Jean Leemans

  Die mannen liegen er op los. Nationaliteit afnemen. Als ze graag een blanco strafblad hebben is dat toch simpel: braaf zijn.