Dit denken Ninovieters van een coalitie zonder D'haeseleer

Ook bij de inwoners van Ninove is er verdeeldheid over de coalitie zonder Guy D'haeseleer.
VTM NIEUWS Ook bij de inwoners van Ninove is er verdeeldheid over de coalitie zonder Guy D'haeseleer.
De inwoners van Ninove reageren verdeeld over de coalitie die er gevormd is zonder het Forza Ninove van Guy D’haeseleer. Volgens sommigen de enige juiste keuze, maar voor anderen dan weer niet eerlijk. “Moest u op een partij stemmen die veertig procent krijgt, zou u het dan normaal vinden dat ze niet mogen meedoen?”, klonk het onder meer.

De coalitie kwam gisterenavond nog op het nippertje tot stand toen N-VA’er Joost Arents zich aansloot bij Open Vld en Samen. D’haeseleer noemde dat een slag in het gezicht van de Ninovieters en zei ook dat het een “zwarte dag was voor de democratie”.

Protestmars

Dries Van Langenhove, de oprichter van de veelbesproken beweging Schild & Vrienden, plant een ‘Mars voor Ninove’ op 3 januari bij de aanstelling van de nieuwe coalitie. Op sociale media circuleert bovendien een oproep om de nieuwjaarsreceptie van de stad Ninove op 6 januari te verstoren.  
32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dietrich Vandrey

  De kracht van de perceptie slaat weer toe. We zeggen A, we doen B en ondertussen denkt de kiezer nog steeds A. Denkt N-VA nu echt dat we ezels zijn ?

 • Dietrich Vandrey

  De kracht van de perceptie slaat weer toe. We zeggen A, we doen B en ondertussen denkt de kiezer nog steeds A. Denkt N-VA nu echt dat we ezels zijn ?

 • willy verbeeck

  Door steeds weer het cordon te gebruiken zal er vroeg of laat een burgeroorlog uitbreken. Dit is evengoed racisme. België een democratie? Laat me niet lachen!

 • yahya kasmi

  ik heb de oplossing voor alle Vlaamse racisten ! laat alle Vlaamse racisten verhuizen naar Ninove van ganse land!! dus enkel racisten in Ninove! zou dat niet beter zijn voor iedereen????

 • Jean Battheu

  Zo zie je maar wat politiek in België is. Een samenraapsel van mensen die enkel op geld uit zijn .