Dit apparaat is de droom van elke fietser

SmartHalo
Als je er graag met je fiets op uit trekt, verzamel je misschien graag informatie over je fietstocht. Tal van apps helpen je daarbij, maar als je geen smartwatch hebt, moet je al te vaak je smartphone bovenhalen, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Dankzij 'SmartHalo' wordt een fietstocht veel veiliger en veel leuker.

De 'SmartHalo' kan bevestigd worden op het stuur van elke fiets. Het apparaat is via Bluetooth met je smartphone verbonden en analyseert je fietstocht voor je. SmartHalo dient ook als GPS en geeft met lichtjes aan welke richting je uit moet. Wanneer het donker wordt, detecteert het apparaat dat ook en zet het je lichten voor jou aan.

Met kleurencodes geeft SmartHalo aan welke straten je moet inslaan en op welke plekken je extra voorzichtig moet zijn. De technologie laat je met een rood licht ook weten wanneer je verkeerd bent gereden.

SmartHalo

Wanneer je thuiskomt na een deugddoende fietstocht, kan je alle statistieken raadplegen die SmartHalo voor jou heeft verzameld, zoals de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en het aantal verbrande calorieën.

En dieven denken beter twee keer na voor ze je fiets stelen, want dankzij SmartHalo kan je te allen tijde je fiets tracken. Het apparaat bevat ook een alarm dat dieven moet afschrikken.

Een Kickstarter-campagne moet genoeg geld verzamelen om SmartHalo in de winkelrekken te krijgen. Het doel van 67.000 dollar is al ruimschoots overschreden, dus als alles goed gaat dan is SmartHalo in mei 2016 verkrijgbaar voor 149 dollar (131 euro).

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.