14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marco Maerten

  Misschien moeten velen zich eens durven afvragen of ze niet teveel met hun karretje rondrijden voor elke kilometer? Als ze die mentaliteit al eens zouden veranderen,zullen ze wellicht veel meer besparen dan 40 eurocent per volle tank.Vroeger deden veel mensen die afstanden zelfs te voet..gelukkig behoor ik al heel mijn leven tot die laatste.

 • Joske Zeeuw

  40 cent besparen op 75 euro voor een volle tank. Nou moe, ik ga wachten tot morgen om te tanken. En als ik dan ook nog eens 20 cent op de grond zou vinden is de maand goed.

 • Jef Lois

  Ze geven ons weer een aalmoes volgende week slaan ze weer het dubbele op. In 2014 ruwe olie 120$ /vat aan de pomp 1,2 euro voor liter diesel nu ruwe olie 58$/vat aan de pomp een liter diesel 1,5. Wie besteeld hier wie ? als je de verrekening maakt zou de diesel 0,6 euro liter moeten kosten

 • Rik Connaerdt

  Zelfs in Italië, toch een land met een even kwalijke reputatie als het om belastingen gaat, is de diesel goedkoper dan hier. Over de inkopen zwijg ik zelfs, want dan gaat mijn goede humeur er helemaal aan.

 • Rody Franks

  In Andalusië tank ik aan 0,899 €/liter alstublieft! Bende graaiers.