Diesel vanaf vrijdag duurder

Photo News
Diesel wordt vanaf vrijdag wat duurder: de maximumprijs van een liter diesel (B7) stijgt vrijdag met 0,3 eurocent naar 1,5250 euro. Dat kondigt de federale overheidsdienst Economie aan.

De prijs van huisbrandolie stijgt ook: met 0,98 cent, of 0,6695 eurocent per liter voor bestellingen van meer dan 2.000 liter.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Verstrepen

  Vraag en aanbod.

 • Geert Tamsyn

  Peter Janssens, er is helemaal niets bewezen, ook Test Aankoop bevestigt: "elektrische auto's zijn nog altijd de groenste optie."

 • Roger Verbrugge

  Als zelf de premier zijn persoonlijke internationale ambities vooropstelt dan de belangen van het land dan hoeven we geen schuldgevoel te hebben als we over de grens gaan shoppen en tanken. De accijnsverhogingen hebben als totaal resultaat minder opbrengsten voor de schatkist. Wat een bende onbekwame politici besturen dit land?

 • Anne Callebaut

  Jullie moesten toch de verandering hebben,awel ze is hier.

 • Jef Lois

  In 2014 ruwe olie 120$/vat en diesel aan de pomp 1,2 euro per liter. Nu kost ruwe olie 55$/vat en diesel aan de pomp 1,55 euro per liter. Wie beliegt en besteeld hier wie? Normaal moest een liter diesel 0,6 euro kosten. Maar de dieven in Brussel en de petrolium sector blijven ons bestelen.